Home » Aanvragen » Mogelijkheden Britse Langhaar kat (zonder ons) vervoeren naar Sint Maarten, Nederlandse Antillen

Mogelijkheden Britse Langhaar kat (zonder ons) vervoeren naar Sint Maarten, Nederlandse Antillen

Van: Groningen Naar: Simpson Bay | Geplaatst op: 2023-04-19 | Afloopdatum: 2023-09-30
Categorie:

Beschrijving van de aanvraag

Ik zou graag wat meer informatie verkrijgen over het verhuizen van een kat (alleen) naar Sint Maarten, Nederlandse Antillen. De reden dat onze kat alleen moet vliegen, ofwel met vrienden of familie mee eventueel ergens dit jaar, is omdat wij al wonen op Sint Maarten. We zijn nu in een stabiele situatie terecht gekomen en willen onze kat heel graag hier naartoe laten komen.
Wat het voor ons lastig maakt is dat hij momenteel verblijft bij een kennis van onze vrienden, die we eigenlijk niet heel goed kennen. We willen niet iedereen inschakelen om met hem naar de dierenarts te gaan voor de vaccinaties en consulten en van Groningen naar Schiphol te moeten brengen etc. Het is in ieder geval een lastige situatie om alles te regelen vanuit Sint Maarten.
Nu wilde ik graag informeren welke services er worden geboden om ons eventueel te kunnen helpen. Is het bijvoorbeeld mogelijk hem op te halen van Groningen, hem te verzorgen in de weken voor het vliegen (om de vaccinaties te krijgen etc. ook) en vervolgens hem op het vliegtuig te zetten? Of dat hij bijvoorbeeld met vrienden kan mee vliegen die van Amsterdam naar Sint Maarten vliegen? Of gaat hij dan bijvoorbeeld met een vracht-/ dierenvlucht? En indien mogelijk, is het mogelijk een offerte te kunnen ontvangen om een idee te krijgen van hoeveel deze service zal kosten?

Specificaties Omschrijving
Categorie
Welk dier Katten
Soort kat Britse Langhaar
Aantal 1
Totaalgewicht van de dieren 4
In een kennel of transportkooi ja
Heeft het dier alle nodige inentingen nee
Omschrijving van de dieren en eventuele speciale behoeftes Onze kat heet Jack en is drie jaar oud. Hij is een rustige en vriendelijke kater, is normaliter heel makkelijk te vervoeren, past zich snel aan en vindt het over het algemeen prima in een andere omgeving dan zijn eigen huis te zijn. Laat zich makkelijk oppakken etc. Moet Rabies vaccinatie 21 dagen minimaal voor vertrek Moet Katten- en niesziekte vaccinatie herhaling voor vertrek Gezondheidscertificaat binnen maximaal 2 weken voor vertrek + Legalisering CoA Negatieve fecale flotatietest binnen 21 dagen voor vertrek Binnen 2 weken voor vertrek ectoparasieten behandeling

Afloopdatum

Dit transport moet worden uitgevoerd voor 2023-09-30

 

Tijd tot de opdracht afloopt

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Laad- en loslocatie

Ophaaladres
Groningen
Nederland

Ophaaladres op de kaart:

Afleveradres:
Simpson Bay
Sint Maarten

Afleveradres op de kaart:

Heb je een soortgelijke transportklus?

Vraag vrijblijvend offertes aan bij aangesloten logistieke bedrijven.

Geïnteresseerd in dit transport?

Meld je aan als transporteur en krijg toegang tot transporten in jouw vakgebied.