De Oprichters

Samen vormen wij, Daan Kik en Thomas Jaques, het Transportscanner-team. Voor vragen over Transportscanner.nl of voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Daan Kik

Daan Kik

Daan is mede-oprichter van Transportscanner. Hij houdt zich onder andere bezig met marketing en het perfectioneren van de klantbeleving van de verladers op het platform.

thomas-square

Thomas Jaques

Thomas is mede-oprichter van Transportscanner. Hij zorgt er onder andere voor dat bedrijven op het platform aan alle vereisten voldoen én voorzien worden van aanvragen op maat.

Over Transportscanner

Transportscanner koppelt transportaanvragen van particulieren en bedrijven aan gekwalificeerde transporteurs met capaciteit.

Hierbij doet Transportscanner het nét even anders. Er wordt namelijk bewust ingezet op eerlijke prijsconcurrentie door goedgekeurde transporteurs. Transporteurs en logistieke bedrijven worden grondig gecheckt op aanwezige vergunningen, certificaten en specialiteiten. Dat zorgt voor een eerlijker, duurzamer en kwalitatief betere afhandeling voor zowel klant als transporteur.

Transportscanner biedt klanten:

  • Een laagdrempelig platform waar je binnen enkele minuten vrijblijvend en kosteloos een transportaanvraag plaatst bij goedgekeurde transport- en logistieke bedrijven.

Transportscanner biedt transport- en logistieke bedrijven:

  • Toegang tot een platform met transportaanvragen en serieuze klanten,
  • Een openbaar profiel in de bedrijvengids waar vergunningen en specialiteiten kunnen worden geëtaleerd.

 

 

ontvang offertes transportscanner

Geschiedenis

De twee oprichters, Thomas Jaques en Daan Kik, hebben in 2020 Transportscanner opgericht. De jaren ervoor stonden zij aan het roer van een e-commerce bedrijf. Hier moesten regelmatig grote en moeilijke zendingen zoals accu's, motoren en complete boten worden vervoerd.

Het bleek een enorme uitdaging om de juiste transporteur of koerier te vinden. Hoe makkelijk het versturen van een normaal pakketje is, zo ingewikkeld was het uitbesteden van zo'n niet-alledaags transport. Dat, terwijl er in Nederland een enorm aanbod is aan verschillende transportbedrijven, allemaal met hun eigen expertise.

Dit platform is het resultaat van onze eigen ervaringen en vooral vele gesprekken met transporteurs, klanten en andere marktpartijen.

kaart