Medicijnen vervoeren

Offertes voor het vervoer van medicijnen?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan bij aangesloten transporteurs.

Makkelijk en snel uw medicijnentransport uitbesteed

Plaats in enkele minuten uw aanvraag

Ontvang offertes van transporteurs

Besteed uw opdracht uit

truck met geneesmiddelen

GDP wetgeving

GDP staat voor Goede Distributie Praktijken. Dit is een Europese norm die gesteld is voor de logistiek van farmaceutische middelen. Deze norm is opgesteld om de kwaliteit van de geneesmiddelen te kunnen waarborgen. Deze richtsnoeren gelden voor groothandelaren en fabrikanten van geneesmiddelen voor mensen. De volledige richtlijnen zijn te vinden op de website van de Europese Unie. Als u met een transportbedrijf in zee gaat voor het transport van uw medicijnen, vraag dan altijd naar hun ervaring met de GDP normen en of ze GDP gecertificeerd zijn.

Geconditioneerd transport

Medicijnen dienen vaak geconditioneerd vervoerd te worden. Dat betekent dat de temperatuur van de vracht vaak geregeld wordt en soms ook zaken als de luchtvochtigheid. Gelukkig zijn er tal van transportbedrijven die dit voor u kunnen regelen. Zo bestaan er gekoelde vrachtwagens, maar ook gekoelde zeevracht of luchtvracht is goed mogelijk.

Zelf medicijnen meenemen op vakantie

Als u op vakantie gaat wilt u uiteraard uw medicijnen kunnen meenemen. Onderzoek altijd goed of uw medicijnen onder de opiumwet vallen. Zware pijnstillers en Ritalin staan bijvoorbeeld op lijst 1 en slaapmiddelen en kalmeringsmiddelen staan op lijst 2. Deze medicijnen kunt u vrij gemakkelijk meenemen binnen de Schengen landen met een Schengenverklaring het het CAK. Buiten het Schengen gebied heeft u vaak een medische verklaring nodig. Meer informatie over medicijnen meenemen naar het buitenland is te vinden op de website van de rijksoverheid.

Uw medicijntransport uitbesteden

Als u medicijnen wilt laten vervoeren wilt u natuurlijk dat het goed gebeurt. Neem geen risico's want medicijnen dienen op de juiste manier vervoerd te worden. Plaats een aanvraag via het formulier hieronder en ontvang reacties van bedrijven. Ga altijd eerst nog met de bedrijven in gesprek en vraag naar de ervaringen met GDP. Kies niet alleen op prijs maar kijk vooral ook naar kwaliteit.

Wat kost Medicijnen vervoeren?

De kosten voor het transport van medicijnen is van veel factoren afhankelijk. Plaats een aanvraag een gespecialiseerde bedrijven zullen u informeren.

Voorbeelden van Medicijnen vervoeren

 • Gekoelde medicatie van Maasbracht naar Miami
 • Medicijnen van Almere naar Amsterdam

Veelgestelde vragen

Makkelijk en snel

Plaats een aanvraag en koeriers die medicijnen mogen vervoeren nemen contact met u op. Een aanvraag plaatst u in slechts enkele minuten en u zit nergens aan vast.

Waarom Transportscanner?

Kwaliteit - Alle bedrijven worden gecheckt op kwaliteit en vergunningen. Controleer een bedrijf altijd in onze bedrijvengids.

Snel - Binnen 24 uur meerdere offertes

Gratis -  Het aanvragen en ontvangen van offertes is gratis en vrijblijvend

Plaats uw Medicijnen vervoeren opdracht

 • Hoe zijn de goederen verpakt? Om hoeveel stuks gaat het?
 • Beschrijf hier uitgebreid en puntsgewijs uw opdracht. Vermeld hier alle bijzonderheden. Zijn de laad- en losplaats goed bereikbaar? Zijn er wel of geen mensen aanwezig om te helpen met inladen? Let op: Vermeld GEEN persoons- of contactgegevens.
 • Laad- / ophaaladres

  • Straat + huisnummer
  • Stad of dorp

 • Afleveradres

  • Straat + huisnummer
  • Stad of dorp
 • Uw aanvraag blijft actief tot deze datum, tenzij u hem eerder zelf sluit
 • Ontvang 60% meer reacties met een telefoonummer
 •  

Kennisbank transport