Een wasmachine vervoeren - Tips en Prijzen

Hier lees je tips en prijzen voor het transport van een wasmachine. Een wasmachine verhuizen is snel geregeld via Transportscanner. Wil je zelf een persoonlijk prijsoverzicht van jouw complete verhuizing of vervoer van een enkele wasmachine, vraag dan vrijblijvend meerdere offertes aan.

wasmachine verhuizen

Wat kost het verhuizen van een wasmachine?

Met behulp van de eerder uitgebrachte offertes hieronder kun je gemakkelijk en snel een idee krijgen van de kosten van jouw wasmachine transport.

Wasmachine transportKosten (€)
Wasmachine van Haarlem Noord naar amai Geuzenveld100
Wasmachine verhuizen van Amsterdam naar Boskoop80
Wasmchine verhuizen binnen Amsterdam50

Tips voor wasmachine verhuizen

Veel meer dan een paar sterke mensen heb je niet nodig om een wasmachine te vervoeren. Wel kun je de wasmachine het best goed inpakken voor vervoer. We raden meestal aan klanten dit zelf te doen. Tenslotte moet je ervoor zorgen dat het trapgat en de ruimtes waar de wasmachine doorheen helemaal vrij zijn. Verwijder dus alle spullen en bescherm eventueel muren en andere vaste ornamenten.

Offertes voor vervoer van meubels of bank?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan bij aangesloten logistieke bedrijven.

Hoe vind je een wasmachine verhuizer?

In principe kan vrijwel ieder transport- of verhuisbedrijf dit voor je regelen. Let er wel op dat als je meer spullen dan je wasmachine gaat verhuizen, jouw verhuisbedrijf waarschijnlijk een Eurovergunning nodig heeft. Dit is namelijk al het geval als de bestelbus van de vervoerder een laadvermogen van meer dan 500 kg heeft.

In principe kan iedereen met een KvK-nummer jouw wasmachine verplaatsen. Kwaliteit is daardoor moeilijk te garanderen. In onze bedrijvengids vind je daarom een aantal kwaliteitscriteria waar je een bedrijf mee kunt checken. Een voorbeeld hiervan is het keurmerk Erkende Verhuizers.

Verder is er vaak heel veel over de professionaliteit van een verhuizer op te maken uit de kwaliteit van de offerte. Is deze heel gespecificeerd en maakt de verhuizer gebruik van degelijke algemene voorwaarden, dan zit je waarschijnlijk goed. Maar heeft de verhuizer helemaal niet nagedacht over een contract of voorwaarden en gaat bijvoorbeeld alles telefonisch? Denk dan nog even twee keer na voordat je in zee gaat met deze partij.

Veel meer tips en tricks rondom verhuizen vind je op onze kennisbank-pagina over verhuizen.

Verhuizers voor je wasmachine

Hieronder staat een aantal verhuisbedrijven die aangesloten is bij Transportscanner. Check altijd goed de vergunningen en papieren van een bedrijf. Zorg er daarnaast voor dat je duidelijke afspraken maakt met een bedrijf over je wasmachine. Bij voorkeur zet je deze afspraken ook op papier. Dat kan gewoon digitaal.

Kennisbank