Spiegel vervoeren

Offertes voor het transport van een spiegel?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan bij aangesloten transporteurs.

In 3 stappen uw spiegel vervoerd

Plaats in enkele minuten uw aanvraag

Ontvang offertes van transporteurs

Besteed uw opdracht uit

Spiegel

Wat kost het transport van een spiegel?

TransportKosten (incl. btw)
Spiegel 208 hoog Wassenaar-Groningen250
Vervoer antieke spiegel 140 × 80cm van Lyon (Fr.) naar Amsterdam950

Voorbeelden van spiegeltransport

 • Spiegel uit Taicang City (China) naar Moordrecht
 • Vervoer van een glaswand van 1 cm dik, 160 x 190 cm van België naar frankrijk gewicht plm. 75 kg
 • Antieke spiegel van Bordeaux (Fr.) naar Den Haag centrum

Spiegels kunnen een kamer veel karakter geven. Soms wil je de spiegel niet alleen voor zijn esthetiek, maar kan hij ook dienen als een functioneel item in je badkamer of slaapkamer. Misschien heeft u geïnvesteerd in een dure spiegel en wilt u het niet kapot maken tijdens de verhuizing. Of misschien wilt u gewoon niet de hoge prijs betalen om een stuk glas voor u te laten snijden. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat uw reden ook is, het is belangrijk dat uw spiegel veilig en zeker wordt verplaatst.

Om spiegels veilig en efficiënt te vervoeren zijn er een aantal dingen om in gedachten te houden.

Zelf een spiegel vervoeren.

Als u zelf een spiegel wilt vervoeren hebben wij de volgende tips voor u:

1) Gebruik een goede vulling als de spiegel niet met glas is ingelijst. Verpak hem in een grote kartonnen doos en omring hem met stukken schuim. Op deze manier zal de spiegel beschermd zijn tegen scherpe randen, zelfs als er iets anders breekt.

2) Als u een spiegellijst of glasplaat vervoert, moet u extra voorzichtig zijn om beschadiging van het oppervlak te voorkomen. Een spiegel is uiterst gevoelig voor elke vorm van druk, dus de veiligste manier om hem te vervoeren is in een platte doos. U kunt er zelf een maken of er een kopen bij uw plaatselijke bouwmarkt. Het is belangrijk dat de spiegel goed in de doos past en niet verschuift. Als u antieke spiegels vervoert, gebruik dan geen een platte doos, omdat dit het frame kan belasten en het kan doen barsten.

3) Als u geen grote platte doos wilt maken, dan kunt u een oud matras of bankkussen gebruiken om de spiegel in te vervoeren. Houd er echter rekening mee dat als uw verhuisbedrijf het item op een harde ondergrond zoals cement of asfalt laat vallen, het zal breken.

Een verhuisbedrijf gebruiken om spiegels te vervoeren.

Als u niet extra wilt betalen voor een platte doos kunt u ervoor kiezen om een verhuisbedrijf in te schakelen. Het is goed om te onthouden dat de prijs van een verhuizing grotendeels afhangt van hoeveel fooi u bereid bent te geven aan uw verhuizers. Als u wilt dat ze extra voorzichtig zijn met uw spullen, geef ze een royale fooi

1) Zorg ervoor dat je het verhuisbedrijf uitlegt dat de spiegellijst breekbaar is en vraag om hun hulp daarbij. Soms gaan mensen ervan uit dat ze, omdat ze professionals zijn, onzorgvuldig met je bezittingen mogen omgaan. Als je hen specifiek vertelt van welke materialen je spiegel gemaakt is, zullen ze er voorzichtig mee omgaan tijdens de verhuizing.

2) Als het bedrijf dat u inhuurt een lokaal bedrijf is, zorg er dan voor dat u na de verhuizing contact met hen opneemt. Als ze om de een of andere reden je spiegel kapot hebben gemaakt tijdens de verhuizing, vraag ze dan om het te betalen voordat je hun pand verlaat.

3) Tenzij je een platte doos hebt gemaakt of een matras hebt gebruikt zoals eerder vermeld, zullen de meeste professionele movers een doos op maat maken voor uw spiegel. Dat is namelijk makkelijker dan het glas in dekens te wikkelen en in dozen te doen. Als u de spiegel niet zelf hebt ingepakt, vraag dan of ze het goed hebben gedaan.

4) Zorg ervoor dat de verhuizers weten dat dit voorwerp uiterst breekbaar is en met zorg moet worden behandeld. Als ze het niet serieus nemen, kunt u ervoor kiezen om hun service te weigeren en een ander verhuisbedrijf te vragen.

5) Bewaar indien mogelijk de originele dozen waarin uw spiegels werden geleverd. Als het niet anders kan, zorg er dan voor dat u de doos goed inpakt en verstevigt. De verhuizers zullen niet zo voorzichtig zijn als u was. Ze kunnen de spiegel uit de doos halen, maar ze zullen niet weten hoe ze hem er weer in moeten doen.

6) Mocht er toch schade ontstaan, zorg er dan voor dat u de schade goed met foto's documenteert.

Veelgestelde vragen

Makkelijk en snel

Een spiegel vervoeren vergt aandacht. Kies daarom het beste bedrijf zelf uit. U plaatst een aanvraag in slechts enkele minuten. Vervolgens brengen de aangesloten koeriers een offerte uit. U kiest vervolgens zelf het best bedrijf.

Waarom Transportscanner?

Kwaliteit - Alle bedrijven worden gecheckt op kwaliteit en vergunningen. Controleer een bedrijf altijd in onze bedrijvengids.

Snel - Binnen 24 uur meerdere offertes

Gratis -  Het aanvragen en ontvangen van offertes is gratis en vrijblijvend

Plaats uw Spiegel vervoeren opdracht

  Meerdere keuzes mogelijk
 • Omschrijf uitgebreid en puntsgewijs wat er verhuisd moet worden. Vermeld voor ieder object de afmetingen en het gewicht.
 • 1 meter = 100cm
 • 1 meter = 100cm
 • 1 meter = 100cm
 • Beschrijf hier uitgebreid en puntsgewijs uw opdracht. Vermeld hier alle bijzonderheden. Zijn de laad- en losplaats goed bereikbaar? Zijn er wel of geen mensen aanwezig om te helpen met inladen? Let op: Vermeld GEEN persoons- of contactgegevens.
 • Laad- / ophaaladres

  • Straat + huisnummer
  • Stad of dorp

 • Afleveradres

  • Straat + huisnummer
  • Stad of dorp
 • Uw aanvraag blijft actief tot deze datum, tenzij u hem eerder zelf sluit
 • Ontvang 60% meer reacties met een telefoonummer
 •  

Kennisbank transport